Колискова

Засинай, моя люба, у розкошах,
На білизні з дівочої мрії,
Поцілунками, моя хороша,
Заохочу до сну твої вії.
 
Засинай, моє щастя, у спокої,
Не зостанешся ти в самоті.
Прожену я журбу чорнооку
І сповию блакиттям ві сні.
 
Най насниться тобі ясне сонечко
І казковий, небачений край.
Посміхайсь уві сні, моя донечко,
Засинай... засинай... засинай...