Я погляд запущу

Я погляд запущу
Я погляд запущу
У небо проти ночі,
Зізнаюся дощу
У тому що він хоче,
Нехай його струмки,
Що вікна миють сліпо,
Нанизують думки
Під шурхотіння липи.
Хай на дворі луни
Блукають перегуки,
Допоки прийдуть сни
Й попросяться на руки.