В небі дзвенів маскарад

В небі дзвенів маскарад
В небі дзвенів маскарад,
Йшов зодіак по колу,
Зоряний падав град,
Кисень ковтало воло,
В захваті сум зачах,
Розум забув про герці,
Був феєрверк в очах
Та потепління в серці.