Художник

Художник
... а, інколи, ще хочеться з нічого
створити цілий світ ...
І знов перед мольбертом,
не чую рук, не чую ніг
і пензель чистий,
і фарби не початі...
Згасає день,
вже сутінки у хаті,
Та не малюється нічого...
Але би зміг,
мені хоча б один урок від Бога!