Я слова роздаю

Я слова роздаю
Чи програма така,
Чи допущена хиба
В алгоритмах судьби
Недовченим підмайстром,
Я слова роздаю,
А ви просите хліба
І розваг поки світиться
Сонячна айстра.
Вам не треба ідей,
Вам не треба хореїв,
І палітри у снах,
Й веселковості днів,
Вам ланцюг – кращий друг,
Ви – раби колізеїв,
А рабам не дано
Чути янгольський спів.