Сумую за тобою ! (в соавторстве с Алёной Воскобойник)

Сумую за тобою ! (в соавторстве с Алёной Воскобойник)

Аудиозапись

Я сумую за тобою,
Доню, ластівко моя
Здався долі я без бою,
та щемить душа щодня.
 
Ясні очі волошкові
цілував би я твої
Ти пробач мене, хоч словом,
за недогляди мої
 
Я вже мрій твоїх не знаю,
сміх твій з пам'яті щеза.
Що тепер робити маю ? -
розлучила нас гроза.
 
Чорний відчай серце крає,
сльози котяться рясні ...
Я до тебе повертаюсь,
люба Доня, в кожнім сні
 
---
от автора: "выражаю огромную благодарность соавтору Алёне Воскобойник, одной из ярчайших звёздочек современной Поэзии, за профессиональную помощь ! На 90 процентов эти стихи - дело её светлого ума, моя лишь идея"