Гукає літо скрізь хмарини

Гукає літо скрізь хмарини
Гукає літо скрізь хмарини,
Кав’ярні пропонують рай,
Блищать засліплені вітрини
І сонце просить: «Не тікай».
Тримають небо огорожі,
Дахи, дерева, ліхтарі,
І водять тіні перехожі
В якійсь цікавій дуже грі.