Живу як всі. Чекаю дива.

Живу як всі. Чекаю дива.
Живу як всі. Чекаю дива.
Гадаю, сьорбаючи чай,
Чи прийде диво чорнобриве,
Чи скаже тихо: Зачекай,
Я поки що іще на небі,
Розмову з янголом веду,
Закінчу і злечу до тебе
І вже нікуди не піду.