У місті мостів і Біг-Бену

У місті мостів і Біг-Бену
У місті мостів і Біг-Бену,
Й автобусів височезних,
Є паркові плями зелені
І тіні будівель помпезних.
Там класика – бізнес і хобі,
Там кожен камінчик – то спадок,
І ходять по вулицях боббі,
А поруч крокує порядок.
Це місце розваги і праці
Де завтра до вчора пасує,
І десь в Букінгемськім палаці
Бабуся старенька чаює.