Від кульбабок весна пухнаста…

Від кульбабок весна пухнаста…
Від кульбабок весна пухнаста,
Їхні сонечка повні щастя,
І ні в кого немає власті
Зупинити цвітіння трави.
 
Синій вітер летить над світом
І гойдає кетяги цвіту,
І привіти близькому літу
Посилає струмочок живий.
 
Він тече – і стікають миті,
І зірки, світанком умиті,
Розчиняються в яснім світі,
В небі райдужні творять мости.
 
Підіймімо ж до неба очі!
Цвіт кульбабковий сонця хоче.
Після туги зимної ночі
Бути щастю і квітам цвісти!
 
29.09.2017