Осінь кричить журавлями

Осінь кричить журавлями
Осінь кричить журавлями,
Сіє туман в саду,
Журиться до нестями,
Все їй не до ладу.
Хоче вона розради,
Хоче вона тепла,
Але усе позаду,
Ніби і не жила,
Наче пора світами
Вештатись досхочу…
Осінь кричить журавлями…
Начебто я кричу…