Запахи літа

Запахи літа
Вітер закоханий,
Простір і тиша,
Сонячний грошик
Торгує лицем,
Обрій природа
Серпанками пише,
Добре їй бути, напевне,
Творцем.
Запахи літа,
Дороги і пилу,
Відстань ховає
Чиїсь голоси,
Ходить стриножена
Хмарна кобила,
Хрумкає небо
І хоче грози.