Шепоче світ чужими голосами

Шепоче світ чужими голосами
Шепоче світ чужими голосами,
Сни повтікали з денного полону,
І квітне ніч холодними вогнями
Бездушного блакитного неону.
Його вже забагато в цьому світі,
Здається що то блимають примари,
Я знову намагаюсь ніч зігріти
І подихом на склі малюю хмари.