Кажіть!

Кажіть!
 
Скажіть мені, хто я! Скажіть.
Чи у житті поталанить?
Чиїсь слова...І вчинків сніп
Я бачу. Краще б я осліп.
Кажіть! Бо мимоволі мить
Життя так швидко пробіжить.
На полотні бажань і мрій -
Стратегії майбутніх війн.
Думки вирують. Міцний чай.
Я з ними.Геть за небокрай...
 
 
Графіка автора