Дещо з особистого

  Я прогорлаю все уголос, Та не розкриються вуста.
Я не відкрию тобі душу,
Бо я боюсь, вона пуста.
І серед тих безглуздих реплік
Не розшифруєш ти мій клич:
Піду я всюди за тобою,
Піду, а ти лише поклич.