Дорослі діти #1

Ми - підлитки ХХІ століття,
Де люди сліпо закохані в фантики,
Де в світі ніхто вже не вірить в казки
І вимерли давно всі романтики.
Ми одержимі зовнішнім виглядом.
Меланхоліки всі, соціопати,
А ще: лізофіли, філософи, "шерлоки" -
Ну що там ще зараз "за стайлом"?
Хороші дівчата зараз не в моді,
А в моді їбатись заради забави.
Чи справжнє кохання на блядській тій морді?
"Атвічаю ета всьо па любві" - кажуть пави.
І похер, що їй 14 минає.
І похер, що знову прийшла напідпитку.
І похер, що мати де дітись не знає.
Пробачте за мат, це писалося швидко.
Пробачте за мат, якщо хтось це читає.
Пробачте за правду, нажаль, все вспливає.
І чи не байдуже, на скільки круті ви,
Коли та, що підтримує зараз страждає?