Та добра мить

Та добра мить
Із кожним кроком
Рухається далі
Та добра мить
Де світиться душа,
Де ще дитинство
Тисне на педалі
В своє майбутнє
Вперто поспіша.
Де сумнівам
Не видали ще волі,
Де кожен погляд
Це вже новина,
В словах немає
Гіркоти і солі
І голови боїться
Сивина.