Сила краси
Любов Шевчук
Сила краси
Цікавість Єви зачинила рай,
Вона Адама плодом спокусила.
Яблуко розбрату - миру край,
Чар Афродіти – переможна сила.
Турніри, війни – все через жінок,
Краса Єлени підкорила Трою.
Чи вартий щось історії урок,
Магніт очей захоплює без бою?
Марнується таланту Божий дар,
Здоровий глузд, йому не перепона.
Під жіночий, руйнівний удар,
Потрапила і мудрість Соломона.