Я тобі напишу лист

Я тобі напишу  лист
Я тобі напишу
Лист,
Я зі слів перекину
Кладку,
Там знайомий буде
Зміст
Про довіру, про щем,
Про згадку,
Про природу буде,
Про ніч
І про зорі у синім
Небі,
Про мовчання і крик
Сторіч,
Про луну і, звичайно,
Тебе.
Про бездушність чужих
Міст,
Про богів та про їх
Зраду
Я тобі напишу
Лист
І до інших жбурну
В шухляду.