Чекав давно цієї миті...

Чекав давно цієї  миті...
Чекав давно цієї миті,
Слова жаданні, їхній спів,
Були шляхи усі розбиті
До наших внутрішніх світів...
 
Та ось засяяла на небі,
Маленька зірочка, ясна
І сяйво те є у потребі,
Хоча бувало тільки в снах.
 
Воно зігріло наші душі
І поселило в них тепло,
Та записало в небайдужі,
Поцілувало у чоло,
 
Та так, що хочеться літати,
Писати вірші... Боже мій,
Дай душам ще пощебетати,
Мить ухопити з своїх мрій...
 
 
П.В.М. 14.12.2014г.