А у раю як у раю

А у раю як у раю
А у раю як у раю –
Красиво, затишно і нудно,
Та ще й не дуже велелюдно
У тому світлому краю.
Там з молока тече ріка
І янголи на кожнім кроці,
Тож людство на земній толоці
Різноманітності шука.