Прикарпатське літо
Там, на схилів гір порогах,
світе дивний, світ чудових
мрій у лісових облогах
вітру з горами розмовах.
Вир емоцій твій, нарешті,
перетвориться на подих,
нагнітки в подертих мештах
в Лукви вилікуєш водах.
Прикарпатське літо
кличе нас у збори
в мандри дивосвітом,
з водоспадами у горах.
Прикарпатське літо
кличе нас на полонини -
потонути в океані
із чорниці та ожини.
Літо сплине невблаганно,
та залишить нам на згадку
троїстих музик старанні
гір мелодії розгадки.
Гречно газди пригощали -
Вуйко, вуйна та кобіта.
Незабутнє Прикарпаття!
Файно прожитеє літо!..
Прикарпатське літо
кличе нас у збори
в мандри дивосвітом,
з водоспадами у горах.
Прикарпатське літо
кличе нас на полонини -
потонути в океані
із чорниці та ожини.
22.05.2017