Осінь золотого Закарпаття

Гори у тумані пахнуть небесами,
буцімто незнані, але завжди з нами.
Там, у твоїх замках - давні таємниці.
В росяних світанках - явори й ялиці.
 
Поки ще пала життя багаття
звідусіль до тебе повернуся,
Осінь золотого Закарпаття,
та з гірського джерела нап"юся.
 
Пригадаю знову зорі мерехтливі,
з гір стрімкі потоки, ліс в осінній зливі.
Сонячного світла рає віноградний!
Без краси твоєї я геть безпорадний...
 
Поки ще пала життя багаття
звідусіль до тебе повернуся,
Осінь золотого Закарпаття,
та з гірського джерела нап"юся.
21.05.2017