Як винаходив Господь сотні мов

Як винаходив Господь сотні мов
Як винаходив Господь сотні мов
І заплітав у світ тремтячі звуки,
То не було бездушної науки,
А панували віра та любов.
Змінилися захекані часи,
Які колись натхнення в собі мали,
Тепер усе на атоми розклали
Й дивуються відсутності краси.