СВЕКРУСІ

СВЕКРУСІ
Пишу вірша своїй свекрусі,
Не рідній, названій матусі.
Здоров*я, серцем всім бажаю,
Та з Днем Народження вітаю.
 
Бажаю посмішок, рідненька,
Моя найкраща в світі ненька.
Давно не маю рідну свОю,
Але не стала сиротою.
 
Не мало добрих слів існує,
Але найкращих, все ж бракує,
Прийміть Душевнеє вітання,
Сердечне, щиреє признання.
 
За вашу ласку, доброту,
Я Вас, мов рідную люблю.
Цілую, ніжно обіймаю,
Та довгих, довгих літ бажаю.
 
Журби хай серденько не знає,
Я сина Вашого кохаю.
Любов*ю вірною, палкою,
І приголублю й заспокою.
 
Хай Бог Вас рідну береже,
А ми Вас любимо дуууу-же!
У Світі спокою й в Душі,
Хай тішать мирнії дощі…