Широке небо полотняне

Широке небо полотняне
Широке небо полотняне
І візерунком місяць квітне,
Уже загублене весняне
Але не знайдене ще літнє.
Малюють метеори шрами,
У вікна вітер заглядає,
І я неначе між світами,
А на Землі мене немає.