Хай буде мир вігвамам вашим

Хай буде мир вігвамам вашим
Намисто кришталевих гір,
Долина наче повна чаша,
Хай буде мир вігвамам вашим
І душам теж хай буде мир!
Нехай про вас не знає час
Та у серцях співають птиці,
І не турбують блідолиці
Усіх характерів і рас.
Забудьте, врешті, про біду,
Про холоди, нестачу їжі,
Хай добру долю вам напише
Великомудрий Маніту.