Мандрує місяць у зеніт

Мандрує місяць у зеніт
Мандрує місяць у зеніт,
Галактик струшує іржу,
Ти знов диктуєш цілий світ,
А я… А я його пишу.
По нотах небо виграє,
Сплелись думки в полоні рим,
І де твоє і де моє
Не розберу… І Господь з ним.