Кузьме Скрябину

Кузьме Скрябину

Аудиозапись

Ти був великим кораблем,
А ми - малі човни,
І в океані день за днем
Тріпають нас вітри
Твій корабель у світ приплив,
Там де нема щурів,
Лиш янголів почуєш спів
Там світлих душ мотив...
Доколе будуть кораблі
Та човники малі
Ділити простір глибини
Та гнівати Богів...
Адже на землю всі прийшли
Хорошими дітьми,
Так і підемо - хто куди,
При Божому суді.