Весняний день кудись відплив

Весняний день кудись відплив
Весняний день кудись відплив,
Немає місяця (ще рано),
І силуети старих снів
Малюють в темряві каштани.
Тумани курять димарі,
Іде луна поснулим містом,
І нечисленні ліхтарі –
Неначе Бог згубив намисто.