Наївність

Наївність
Сяє полудень ясно-гарячий,
Вимальовує світлу чарівність,
Споглядає за травнем наївність,
У наївності погляд – дитячий.
Десь далеко ховається тиша,
Підійти зарікається втома,
Бо наївності ще невідомо,
Що майбутнє для нього напише.