Ночі тиха сцена

Ночі тиха сцена
Ночі тиха сцена,
Простір без овацій,
Шурхотить зелене –
Зміна декорацій.
Небо захололе,
Зморені години,
Ходять сни по колу
(глядачі єдині).
А у снах – тумани,
Ще якісь фантоми,
Люблять до нестями
І не знають втоми.