Подивися у небо моє

Подивися у небо моє
Якщо чуєш, то прошу, будь ласка,
Подивися у небо моє,
Бачиш місяць, закоханий в казку,
На сопілці вітрів виграє?
Бачиш мої тополі шпилясті
Наче пензлі малюють зірки?
Бачиш хмари, прозоро-сріблясті?
То є хвилі застиглі ріки.
Бачиш, ходить у небі комета
І женеться за нею пітьма?
Не лякайся, то добра прикмета,
А поганих у мене й нема.