Скільки коштують нині святі?

Скільки коштують нині святі?
А скажіть мені, очі пусті,
Що в житті примостилися зручно,
Скільки коштують нині святі,
Ті, яких ви так любите гучно?
Вам сподобався запах смоли?
Вам смакують мелодії муки?
Ви на що сподівались, коли
Умивали у золоті руки?
Потонути хоч раз в каятті
Удавалося вам, блюдолизам?
Скільки ж коштують нині святі
У торгівців що в рясах і ризах?