Салдат-абаронца.

Салдат-абаронца прысягу даваў.
Зямліцы і сонцу паклон адбіваў.
Той клятве быў верны,Айчыны салдат:
"З дарогі не звернем--ні кроку назад!"
Зманіць немагчыма,бо гэта ж вайна.
Як маці,Айчына заўсёды адна.