Ти біля моря в сяйві неба...

Ти біля моря в сяйві неба...
Ти біля моря в сяйві неба,
І вітер пестить ніжно стан,
У мене теж така потреба,
Але між нами океан...
 
Волосся ти збираєш в косу,
Із пліч сповзає твій халат,
Пісок лоскоче ноги босі,
А тебе тішить аромат
 
Повітря, що смакує морем,
Краплини носить до небес...
Мене вкриває чомусь сором,
Мабуть що ти стоїш вже без
 
.................нічого,
А потім стрімко до води
Біжиш, не-бачачи нікого,
А я шепочу: " Не ходи,
 
Не залишай мене Надії,
Казкову яв, бо як у сні,
Спустились з неба мої мрії...
Чи може все це не мені?
 
 
П.В.М. 1.07.2016г.