Криворізький янгол

Криворізький янгол
Над червоним містом - янгол сніжно-білий.
Просипають вишні долу ніжний цвіт.
А в долоні хлопця, в шахті загрубілій,
Білим ясним світом сяє первоцвіт.
Сплять іще діброви, тихо хмара лине.
Зустрічає ранок річка Саксагань, -
Перехрестя з нею зв'яже воєдино
Інгулець спокійний...Місце для бажань.
Янголи чарівні щось про все це знають,
Сиплють іскри щастя, на чарівний міст.
Там, на Перехресті, молоді зітхають,
І з церков далеких чують благовіст...
 
 
 
Фото автора з фестивалю писанок 2017