Покинь шукати шану у відзнаках

Покинь шукати шану у відзнаках
Покинь шукати шану у відзнаках,
У оплесках, у сказаних словах,
Найгірші людожери – то у фраках,
А не оті, що десь на островах.
Похвалять, але потім за монету
І продадуть, нащадки плазунів,
Бо в людожерів шику та паркету
Чеснот ще менше, ніж у дикунів.