Я хочу неба…

Я хочу неба…
Ще трохи слів, ще трохи днів,
Ще трохи Всесвіту німого,
А я до неба зголоднів,
Отого почуття святого.
Земля – це кров, земля – межа,
Колиска бруду та гордині,
Землі – магніт, земля – іржа…
Я хочу неба… Небо – синє…