Сьогодні в душі блюз

Сьогодні в душі блюз
Сьогодні в душі
Блюз
І плескає дощ
В долоні,
Це примха така
У муз,
Я знову у них
В полоні.
І легкі думок
Сліди,
І шепіт далекий
Бога,
Бо знову в душі
Ти.
Нічого, утім,
Нового.