Човен

На скелі настигли нас стелі.
Наш човен застряг у пустелі.
Де ж вихід? А вихід у мрії,
Де хмари нас приймуть на хвилі.
 
В минуле відправить нас небо,
Де був ти і де ти нЕбув,
На роки, або на милі,
З метою, але без цілі.
 
Не час, не простір нас не зупинить,
Бо тіло живе лише мить.
Залишилось двері лиш відчинить,
Але сонце манить й сліпить.