Для кого iснуе шафа?

Для кого iснуе шафа?
Для кого існує шафа? - Це квартира для … жирафа!
А поки жираф гуляє, світ там одяг зберігає!
Ох, як п-р-и-й-д-е він до-до-му….
Світу вистачить
дурдому….
 
04.08.2015=GoldKing=