Чому у жирафiкiв довгiI шiI..

Чому у жирафiкiв довгiI шiI..
Зв’язала бабуся онуку шарфа -
І гарний наряд і побільше тепла…
І зо-о-о-о-овсім не довгий,
П’ятнистої масті,
Щоб він не хворів від простудній напасті!
От тільки, на жаль, зупинитись забула -
В’язала весь день і нарешті
засну-у-у-у-ла!
Приснились бабусі пухна-а-а-а-стії мрії…
З тих пір у жирафиків
до-о-о-о-о-о-вгії
ш
і
ї
03.08.2015=GoldKing=
 
P.S. Мати вчить тепер лелеку -
Шiю мий ДО
П-О-П-Е-Р-Е-К-У!
 
P.S.1 Пiдскажiть, будьласка, дiти -
Де ж знайти йому кравця,
Щоб до курточки пришити
О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-такого
комiрця!???
 
10.10.2015=GoldKing=