Епітафія

Епітафія

Аудиозапись

Борису Іллічу Олійнику
 
Він в ніч пішов – його не зупинити.
Напевно, знав на що йому життя.
Зробив, що міг. Шануємо.
У Вирій летить Душа – чекає Майбуття.
 
30.04.2017