Поборюся

Я буду сильна,обіцяю,
Я поборюся ще за нас,
Колись мені ти тихо скажеш:
"Спасибі,що ти не здалась".

Хоча, бувають дні безсилі
Коли не хочеться нічого
Але згадаю я тебе,мій милий
І знов в очах моїх палає сонце.

Живе надія у моєму серці
На те,що зрозумієш ти
Ніхто тебе так сильно не полюбить
Як можу я тебе любить.