Мій рай

Ти моє сонце, більшого не знаю
Ти моя віра, сила і життя
Блакитне небо перед тобою тає
А сонце входить в небуття
 
Тобі за щастя дощ і злива
Тебе так радує похмурий край
В тобі живе велика сила
Для мене ти маленький рай
 
Гнучкий тендітний стан
І очі, темніші чорної золи
Переливається твоє восся
В проміннях сонця на весні
 
Хай кожний крок буде щасливим
І кожний погляд влучить в ціль
Моя любов, моя єдина
Скажу про це я на весь мир