PHANTOMS

Through the canvas of rain, I see
blurry spots, like a phantom man.
Night is near and I perceive
That the Samhain's eve has begun.
By the flame of a candle, glow
breaks a wide crack inside the murk.
If I fail through the edge below,
Admit it as the spatial quirk.
On the back, I'm not real, but lone
and mysterious guest, you live.
Or is it just a sketch, that’s drawn
On the glass in the Samhain's eve?
You dissolve in the autumn rain,
Maybe it’s prescribed by the plot.
And I look through the windowpane
But I see only blurry spots.
 
 
Фантомы.
 
Через холст дождя я вижу
Размытые пятна, похожие на фантом человека.
Ночь близко, и я сознаю,
Что начинается канун Самайна.
Пламенем свечи свет
Проламывает широкую трещину во мраке.
Если я провалюсь за грань,
Считай это пространственной причудой.
На изнанке я не реальна, но, одинокий
И таинственный гость, ты живёшь.
Или это просто эскиз, нарисованный
На стекле в канун Самайна?
Ты растворяешься в осеннем дожде,
Может быть, это предписано сюжетом.
И я смотрю через оконное стекло,
Но вижу только размытые пятна.