Будьмо! Гей, гей!

Будьмо! Гей, гей!
Давайте будемо жити!
Жити й радіти!
Будьмо мирно,
Щасливо жити!
І багатіти!
Будьмо радіти,
Будьмо співати,
Будьмо добро
Разом примножати,
Будьмо любити
Бога життя, себе і
Всіх рідних,
Ми разом всі -
Одна сім"я!
Збудуймо разом
Нове, гарне, добре
Мирне Життя!
Будьмо щасливо жити!
Будьмо, гей, гей!
 
P.S Звертаюсь до всіх народів, -
Будьмо, гей, гей почуйте всі!