Пусть будет мир по всей Земле! Хай мир панує на Землі!

Пусть будет мир по всей Земле!
Солдаты, - братайтесь,
Домой возвращайтесь!
Там мама вас ждет,
И отец, и жена, и дети,
Любимая девушка ждет,
И друзья! Скажите -
Я не хочу убивать,
Умирать, а жить я хочу,
Радоваться и любить!
Солдаты братайтесь,
Домой возвращайтесь!
Свобода есть в том,
Чтобы счастливо жить!
 
Хай мир панує на Землі!
Солдати, - братайтесь,
Додому вертайтесь!
Чекають на вас там
І мати, і батько,
Дружина і діти,
Кохана дівчина,
І друзі чекають!
Скажіть - я не хочу
Вбивати, вмирати,
А жити я хочу,
Радіти, любити!
Братайтесь солдати
Й додому, до хати!
Свобода є в тому,
Щоб щасливо жити!