Поле (укр.)

Сьогодні, я бачив поле...
Воно ще зелене,
Зелене як вільна Україна.
Нам тяжко дихать, як Україні зле.
Прийшов час згадати минуле,
Й зрозуміти - що ми одна країна.
Перед вкраїною мою, чекає борг на мене...
Не вже настав той час що треба захищати знов,
До України рідною свою любов?